Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Patentsøknader

En patentsøknad skal ha en uttømmende teknisk beskrivelse og godt formulerte og treffende patentkrav. Det er derfor helt avgjørende at søknadene utarbeides og prosederes av personer med både god teknisk forståelse og patentjuridisk kompetanse.

PatentsøknaderCodex Advokat Oslo AS tilbyr utarbeidelse og prosedering av patentsøknader gjennom vår samlokaliserte samarbeidspartner Leogriff AS.

Europeiske patentsøknader

Etter at Norge sluttet seg til den europeiske patentkonvensjonen (EPC), har det blitt enda viktigere å benytte kvalifiserte European Patent Attorneys (EPAs) som har vært igjennom den omfattende EQE-eksamenen for å kunne prosedere europeiske patentsøknader. Siden Norge ikke ble tilsluttet EPC før 2008, har svært få norske statsborgere så langt tatt EQE-eksamen og det er dermed få som har lang erfaring med EPC i Norge.

Samarbeid med Sverige

Sverige har imidlertid vært tilsluttet EPC siden 1978. Leogriff har derfor inngått et eksklusivt samarbeid med Valea, som er ett av Sveriges mest renommerte patentbyråer, for å kunne tilby høykvalitets patentbyråtjenester, også for det norske markedet. Valea har mer enn 20 autoriserte EPAer innen fagfeltene elektronikk, green tech, life science og mekanikk.

Tre av Leogriffs konsulenter er autoriserte EPAer, og sammen med Codex Advokat Oslo AS deltar våre medarbeidere aktivt i utarbeidelse og prosedering. Det er vi som står for all kommunikasjon mot kunden slik at kunden kun har ett kontaktpunkt å forholde seg til.

  • Les mer om patent på vår hovedside om patent.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i rettighetssaker

Vår rettighetsavdeling kan bistå deg og din virksomhet innen det meste som er tilknyttet immaterielle verdier. Har du en problemstillinger innen for eksempel kontrakter, varemerke, design, foretaksnavn, markedsføringsloven eller GDPR - ta kontakt med oss!

Snakk med oss

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.

Snakk med oss

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

• Vi er landsdekkende
• Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
• Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
• Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand?
Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.