Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Om rettighetsadvokater.no

Rettighetsadvokater.no er et fagnettsted levert av Codex Advokat som er en anerkjent og etablert aktør i markedet.

Vi er et offensivt og spesialisert advokatfirma med rundt 70 ansatte. Kontorene våre er lokalisert i Oslo, Trondheim og Tromsø. Vi bistår både private og næringsdrivende kunder både nasjonalt og internasjonalt. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale

Våre rettighetsadvokater bistår med sikring-, registrering-, tvister- og avtaler i forhold til immaterielle verdier som:

Avdelingen har også tung kompetanse innen alle typer it-kontrakter og produktetterlikningsaker. IPR/rettighetsavdelingen ledes av advokat Espen Juul Haugan.

Våre advokater bistår private og næringsdrivende både nasjonalt og internasjonalt. Codex er i tillegg til å være en del av det internasjonale advokatnettverket IAG (Integrated Advisory Group) også medlem av INTA (International Trademark Association) og kan tilby juridisk bistand både i Europa, USA og Asia.

Hvordan kan våre advokater bistå din virksomhet eller deg privat på ulike områder?

Ta gjerne kontakt med våre rettighetsadvokater

Bilder fra våre lokaler i Oslo:


Andre områder

Generell corporate

For øvrig har Codex Advokat spesialiserte advokater som bistår selskaper med transaksjoner, fusjoner/fisjoner, emisjoner, skatt, avgift og selskapsetableringer.

Ønsker du/dere å  etablere aksjeselskap? Våre advokater etablerer AS til faste priser.

Vi gjennomfører også skattefri omdanning fra enkeltpersonforetak (EPF) / enkeltmannsforetak (EMF) til aksjeselskap, og skattefri omdanning fra NUF til AS.

Arbeidsrett

Våre arbeidsrettsadvokater bistår med utarbeidelse av arbeidsavtaler, konsulentavtaler og prosesser knyttet til  oppsigelse eller avskjed. Vi bistår også med omstrukturering og rasjonaliseringsprosesser.

Entreprise

Codex Advokat har også egen entrepriseavdeling som bistår offentlige- og private aktører i forhold til entreprisekontrakter og entreprisetvister.

Avdelingen holder løpende entreprisekurs for entreprenører, utbyggere og offentlige aktører. Viktige skjemaer og sjekklister for nedlastning for entreprenører finnes her

Eiendom

Vår eiendomsavdeling bistår private i forhold til feil eller mangler ved kjøp/salg av hus, hytter eller leiligheter. Våre advokater bistår også ved fradeling av tomt eller seksjonering av hus, leilighet eller annen eiendom.

Vi har etablert en egen oppgjørsavdeling som ledes av statsautorisert eiendomsmegler som bistår dersom du ønsker å selge bolig eller hytte enten på det åpne markedet eller gjennom generasjonsskifte, arv, gave eller salg innad i familie. Vi tilbyr både «selge bolig selv pakke», og også komplett megleroppdrag.

Våre eiendomsadvokater har spesielt mye erfaring med arealsvikt og seksjonering samt egen avdeling som jobber med de som øsnker å selge bolig selv og Plan- og byggningsetaten

Familie og arv

Våre familierettsadvokater bistår med samboeravtale, ektepakt og særeieavtaler. Vi bistår også ved skilsmisseoppgjør og ved barnefordeling.

I forhold til arv bistår vi ved dødsboskifte og generasjonsskifte. Vi bistår også ved arveoppgjør og testament. Vi bistår og ved samlivsbrudd, skilsmisse , skifteoppgjør og arv.

Våre arbeidsrettsadvokater bistår deg ved Oppsigelse eller avskjed. Vi bistår ledere ved forhandling av arbeidsavtaler og incentivløsninger.

Skatt

Våre skatteadvokater bistår bl.a. med skatterådgivning, bokettersyn, klagesaker og  selvangivelser. Dersom du skal arbeide i utlandet, flytte utenlands eller har inntekt eller formue i utlandet, kan vi bistå. Les også om skatteamnesti / frivillig retting.

Personskade

Våre personskadeadvokater bistår ved personskade. Har du vært utsatt for en trafikkskade, arbeidsulykke eller en pasientskade kan du har krav på erstatning.

Vi har Norges største personskadeavdeling og vi hjelper deg med å få det erstatningsoppgjør du har krav på.

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i rettighetssaker

Vår rettighetsavdeling kan bistå deg og din virksomhet innen det meste som er tilknyttet immaterielle verdier. Har du en problemstillinger innen for eksempel kontrakter, varemerke, design, foretaksnavn, markedsføringsloven eller GDPR - ta kontakt med oss!

Snakk med oss

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.

X

Snakk med oss

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

• Vi er landsdekkende
• Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
• Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
• Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand?
Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.