Uforpliktende og konfidensielt

Det er uforpliktende å ta kontakt med oss

Vi er landsdekkende

Vi tar oppdrag i hele Norge

Spesialiserte advokater

Vi er 80 ansatte innen privat og bedrift

Vi er landsdekkende

Personvernerklæring, nyhetsbrev

Personvern, behandling av personopplysninger

Brukernes personvern er viktig for Codex Advokat. Vi beskytter ditt personvern etter de til en hver tid gjeldende lover og regler. Denne personvernerklæringen gjelder for Codex sine nyhetsbrev.

Personopplysninger som behandles

Codex samler inn personopplysninger som navn, epost, telefon og samtykke til nyhetsbrev.

Hvordan informasjon innhentes

Codex samler inn/behandler opplysninger mottatt direkte fra deg på epost, eller gjennom skjema eller blogg på våre nettsider for påmelding til nyhetsbrev. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger ikke å oppgi personopplysningene, er vi forhindret fra å gi deg tilgang til våre nyhetsbrev.

Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med innhentingen av informasjonen er å sende deg nyhetsbrev

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som innsamles lagres i vårt eget CRM-system og andre egne systemer, samt i våre samarbeidspartneres systemer, for å oppfylle formålet med innhentingen.

Når slettes opplysningene?

Vi behandler opplysningene til du gir oss beskjed om at du vil at vi skal slette dem, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan når som helst kreve deg slettet ved å kontakte oss på oslo@codex.no eller ved å ringe oss på telefon +47 22 93 38 50

Mottakere av opplysningene

Codex bruker opplysningene bare for sin egen virksomhet. Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Codex kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og til å bistå seg med nyhetsbrev. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Codex. Underleverandører og samarbeidspartnere har tilhold i Norge, EU og andre EU-godkjente land og bedrifter, hvor dine rettigheter ivaretas

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og i hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at Codex Oslo AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon +47 22 93 38 50 
oslo@codex.no
Codex Oslo AS 
Pb. 8744 St. Olavs plass 
0028 Oslo

Vi bistår klienter over hele landet.

Vi bistår deg i rettighetssaker

Vår rettighetsavdeling kan bistå deg og din virksomhet innen det meste som er tilknyttet immaterielle verdier. Har du en problemstillinger innen for eksempel kontrakter, varemerke, design, foretaksnavn, markedsføringsloven eller GDPR - ta kontakt med oss!

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

•   Vi er landsdekkende
•   Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
•   Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
•   Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand? Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.

Kontakt våre advokater

Fyll ut skjemaet eller ring 22 93 38 50

• Vi er landsdekkende
• Det er uforpliktende å ta kontakt med oss
• Din henvendelse vil bli behandlet konfidensielt
• Det løper ingen kostnader før vi har en avtale om det

Usikker på om du trenger bistand?
Kontakt oss likevel, så skal vi se om vi kan hjelpe deg med din sak.